Lönnsirap och hockey (Maple Syrup & Hockey)

18 juni 2022


Och så börjar det... Maple Syrup & Hockey är arbetsnamnet för podcasten.Jag frågade helt plötsligt dr Neda Amani, MD, om hon ville vara en av mina gäster. Till min förvåning tackade hon ja direkt. Detta satte mig i en liten knipa, eftersom jag har så mycket att göra för att föra detta projekt från idéstadiet till drift. Via synkronicitet eller gudomlig tid eller vad man nu kallar det har vi planerat vår intervju till den 28 juni. Det är strax före Canada Day (du är inte kanadensare om du inte vet vilket datum det är, hah hah).


Arbetsnamn: Titel: Maple Syrup and Hockey


Utkast till logotyp:Kort beskrivning: Den här podcasten handlar inte om lönnsirap och hockey. Vi kommer att utforska hypotesen om det kanadensiska kulturkriget (CCW) som beskrivs här. Vi kommer säkerligen att skratta en del, kanske till och med flash-backa tillbaka till den kanadensiska kulturklassikern: The Bob and Doug McKenzie Show). Minns du temalåten som de använde i början av showen? Var det inte "ku lu ku ku ku ku ku ku loo koo koo koo" eller något liknande? Här är en länk om du vill ha en uppfriskning av showen. Vi kommer också att utforska problemen i Kanada just nu och leta efter lösningar och framför allt åtgärder som varje kanadensare kan vidta för att väcka den kanadensiska kulturen till liv igen. Om du vill vara med och ge oss några av dina personliga berättelser om lönnsirap eller hockey, så vill vi gärna höra från dig.


Då gör vi det! Go Canada!


Avsnitt 1: Vi kommer att utforska frågan "Vad är medvetande och hur påverkar det den kanadensiska kulturen". Gäst: Gäst: Dr. Neda Amani, MD. Dr Amani föddes i Iran, invandrade till Kanada och blev läkare vid universitetet i Toronto. Dr Neda Amani är en föregångare när det gäller förebyggande hälsovård. Hon är för närvarande bosatt i USA.Hon är mer än bara en läkare, hon vägleder sina patienter på en väg mot en stark hälsa. Och hon har kommit fram till att den bästa vägen framåt är att arbeta i team, genom att utnyttja expertisen hos läkare, psykologer, registrerade dietister, sjukgymnaster, massageterapeuter och yogainstruktörer för att skapa en fullständig hälsovårdslösning. Denna gruppmetod var grunden för Real You-programmet som hon lanserade inom Ottawa Police Service (OPS) 2006. Sedan starten har över 800 ledare, poliser och civila medlemmar av OPS genomgått programmet med stor framgång och förändrat klienternas hälsa, livsstil och syn på livet.


Datum för inspelning: 28 juni


Utgivningsdatum: 30 juni


Observera: Sidan du tittar på har översatts med hjälp av programvara. Om du upptäcker väsentliga fel i översättningen kan du kontakta mig på KarenEMckenna@protonmail.com. Vi värderar alla människor lika oavsett hudfärg, politisk tillhörighet, kön, sexuell läggning eller utbildningsbakgrund."


RECENT POST